Kezdőoldal

Üdvözöljük az Égáz-Dégáz Földgázelosztó Zrt. informatikai platformján!

Társaságunk a szolgáltatási területéhez tartozó hat megyében élő teljes lakosság és üzleti szféra szolgálatában áll, és napjainkban már több mint 765.000 ügyfelet szolgál ki magas színvonalon. Számunkra a legfontosabb Ügyfeleink megelégedettsége, az hogy az energiát folyamatosan, jó minőségben és biztonságosan rendelkezésükre bocsáthassuk, ezért kiemelt figyelmet fordítunk a vezetékrendszer és a különböző gázüzemű berendezések biztonságos működésére, üzemeltetésére valamint a gázszolgáltatás zavartalanságának biztosítására.

Társaságunk által létrehozott Informatikai Platform célja, hogy megkönnyítsük a rendszerhasználó Partnereinkkel való kapcsolattartást és folyamatosan, rugalmasan megfeleljünk a környezeti kihívásoknak. Hiszen a mai liberalizált földgázpiaci körülmények, az energiatudatos gondolkodás megkövetelik a megbízható, naprakész adatszolgáltatáson alapuló munkavégzést.

Ezzel a honlappal teljesen új alapokra helyezzük, egyszerűbbé, gyorsabbá és megbízhatóbbá tesszük Partnereink és Munkatársaink mindennapi munkavégzését.

Bízunk abban, hogy az informatikai platform létrehozása hozzájárul Társaságaink sikeres együttműködéséhez.

Skrinyár Simon Zsolt cégvezető

Kiadja: ÉGÁZ-DÉGÁZ Földgázelosztó Zártkörűen Működő Részvénytársaság

6724 Szeged, Pulcz. u. 44. telefon: (62) 569 600 gázszolgáltatási üzemzavar bejelentés: (80) 820 141

A portállal kapcsolatban kérjük ezen az e-mail címen keressenek bennünket: partnerportal@ed-fg.hu